Theatervoorstellingen Stan Peters

Theatervoorstellingen Stan Peters

21 september en 5 oktober aanstaande staat Stan avondvullend in theaters. 21 september in het Cultuurhuis in Heerlen, 5 oktober in Theater Landgraaf! Deze avond zal hij liedjes zingen van zowel vorige albums, maar ook nieuw werk.

Stan Peters bracht vier jaar geleden zijn eerste cd uit en is inmiddels meerdere singles en cd’s verder. Liedjes van ‘Allerlei’, de cd die vorig jaar verscheen, mogen natuurlijk niet ontbreken. Ook deze zomer zal Stan een aantal nieuwe nummers aan zijn repertoire toevoegen, waaronder zomerse liedjes, meezingers en schlager!

Op YouTube is Stan o.a. te zien met:
‘Hartedeef’, een heerlijk zomers nummer met een romantische clip, ‘Vrung’, het duet over de bijzondere vriendschap met Jack Vinders of ‘Ieske?!’: het zomerse nummer over de liefde die smaakt naar allerlei ijssmaken.

De meeste mensen kennen Stan als een veelzijdige, vrolijke zanger of als cabaretier. Als cabaretier is hij regelmatig te zien als Maria Prumpeler, Stans alter-ego. Samen met Clara Zoerbier, het alter-ego van Jack, hebben zij menige theatervoorstellingen tot een groot succes weten te brengen.

In de komende weken zal er één keer per week een gast bekend gemaakt worden. Gasten die al bekend gemaakt zijn: Jack Vinders.

Kaarten reserveren:

Cultuurhuis: info@cultuurhuisheerlen.nl of www.cultuurhuisheerlen.nl (e-ticket).

Theater Landgraaf: info@theaterlandgraaf.nl of 045- 531 09 29 (telefonisch bereikbaar tussen 10 en 12 uur).

Aanvang: 20.15 uur. Zaal open: 19.30 uur.

Entree: €10,-

Geen reactie's

Geef een reactie