Clara & Maria presenteren ‘Jekke pölle’

Clara & Maria presenteren ‘Jekke pölle’

Clara Zoerbier & Maria Prumpeler presenteren ‘Jekke pölle’

21 oktober 2017 presenteert het ludieke duo Clara & Maria hun eerste gezamenlijke cd: ‘Jekke pölle’.

De dames zijn de studio ingedoken om nieuwe liedjes op te nemen. Op de cd staat ook hun succesvolle single ‘Dans mit ós in ’t mondlit’, die eerder verscheen. Met deze wals laten de dames Limburgse zalen sjoenkelen! Bij ‘Jekke pölle’, tevens de single van de cd, namen de dames een komische clip op die vanaf 22 oktober te bewonderen is op YouTube.

Clara & Maria treden inmiddels vijf jaar samen op. Om hun jubileum te vieren, vieren de dames 21 oktober feest. Bij ‘Partycentrum Hitjesvijver’ kleurt de zaal roze en maken de dames er een te jekke avond van!

Uiteraard zijn Jack Vinders en Stan Peters, de alter- ego’s van Clara & Maria, ook te gast. Stan presenteerde vorige maand zijn nieuwe cd ‘Allerlei’, waarvan hij nieuw werk laat horen. Ook zullen Jack & Stan hun nieuwe duet ‘Vrung’ brengen: een mooi duet over vriendschap met hun vriendschap in het bijzonder.

Wilt u deze avond bijwonen? U dient voor 21 oktober te reserveren via: claraenmaria@gmail.com of 06- 46 47 50 74.

Er zijn beperkt zitplaatsen aanwezig. Als u een zitplaats wilt, kunt u dit aangeven bij de reservering. Statafels met krukken zijn voldoende aanwezig.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. De entree bedraagt €7,50 die voldaan kan worden aan de kassa op 21 oktober bij het partycentrum.

Geen reactie's

Geef een reactie