Duo Sám Smits & Stan Peters brengen hun eerste single uit!

Duo Sám Smits & Stan Peters brengen hun eerste single uit!

Eerste single van het duo Sám Smits & Stan Peters: Sjtappe Gaon! Onlangs dook het duo de studio in om hun eerste single op te nemen, die ter gelengheid van hun shows uit zou komen.

Na het succes van de zomereditie van het ‘Teëke zinge’ op 11 juli jl. wilden Sám Smits en Stan Peters wederom een coronaproof evenement organiseren. Kijkend naar wat wél kon, kwamen ze uit bij een alternatief oktoberfeest: ‘Oktoberfest am Tisch’. Een authentiek oktoberfeest, in bijpassende klederdracht en hun eerste single in deze stijl.

Helaas lieten de coronamaatregelen dit evenement, net als vele andere, niet toe. Kort hoopten de heren een kleinschalige dinnershow te mogen organiseren, maar ook dit kon uiteindelijk niet doorgaan.

De heren hadden een mooi programma bedacht waarbij een heerlijk oktoberfeest gevierd zou worden, volgens de richtlijnen.

Sjtappe Gaon! Op stap gaan, eruit gaan, feest vieren; dat zijn toch wel zaken waar we momenteel allemaal naar verlangen. Ook al mogen we nog éven niet op stap, ‘Sjtappe Gaon!’ geeft in ieder geval het gevoel weer van hoe het moet: een vrolijke Oostenrijkse sound in een modern jasje. De heren hopen het feestje in eenieders goede gezondheid in te mogen halen. Sám & Stan hopen dat hun fans deze single snel kunnen meezingen, want als het mag gaon ver sjtappe!

Hun single is opgenomen bij Marlstone Music te Ulestraten. De tekst is geschreven door Stan Peters. Foto- en videografie: Jeroen Smeets. De cover is ontworpen door: Sám Smits. Opname locatie van de videoclip: Kasteel Limbricht.

Mensen die vanuit het ‘Teëke zinge’ herkenbaar in beeld zijn en de opnamelocatie, hebben toestemming gegeven voor opnames.

De clip is te bekijken op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ZdALNO-D6D0

Voor meer informatie kunt u via www.sam-stan.nl of info@sam-stan.nl contact opnemen.

Sám Smits & Stan Peters

Geen reactie's

Geef een reactie