Fanclub Stan Peters

Een aantal van Stans grootste fans besloten een groepje op te richten: ‘Stan Angels’. Vijf enthousiaste fans die alle optredens van Stan bijwonen. Twee daarvan, Annelies en Jolanda, kwamen met het idee om een fanclub op te richten. Zogezegd, zo gedaan!

 

Met ingang van 1 januari 2018 heeft Stan zijn eigen fanclub. Hiervan kunt u lid worden voor €10,- per jaar en dan kunt u zich een échte fan noemen. Het lidmaatschap is geldig voor één persoon en biedt de volgende voordelen:

 

  • Korting bij shows van Stan Peters;
  • Korting op de cd’s van Stan Peters;
  • U kunt als lid kaarten en/of cd’s bestellen vóór de reguliere verkoop;
  • U krijgt als eerste de nieuwe ‘fan producten’ te zien;
  • 1 keer per jaar wordt er een fandag/ledendag georganiseerd met een activiteit. Deze dag biedt u verrassingen, waardoor u de €10,- al terugverdient heeft! De fandag heeft in 2020 niet plaats kunnen vinden door de maatregelen rondom COVID- 19. Hopelijk mag deze in 2021 wel plaatsvinden, waar de fans extra in de watten gelegd zullen worden!

 

Kortom: een koopje! Als lid bent u dus overal als eerste bij én ontvangt u leuke extraatjes! Wilt u dit allemaal niet missen? Word dan lid en neem contact op. Annelies en Jolanda zorgen ervoor dat u een exclusieve ledenpas ontvangt!

Fan producten

Wilt u een of meerdere producten bestellen?

Dan kunt u contact opnemen. Annelies en Jolanda zorgen ervoor dat uw bestelling bij u terecht komt.