Maria Prumpeler & Clara Zoerbier

Clara Zoerbier betreedt al jaren de grote en kleine Limburgse podia. In 2013 besloot haar achternichtje, Maria Prumpeler, haar familie in Nieuwegein te verlaten en onderdak te zoeken in ‘Pension Clara’. De band tussen Clara & Maria was niet altijd rozengeur en maneschijn. Die band wordt bezongen in hun gezamenlijke single: ‘Dans mit ós in ’t mondlit’. Tegenwoordig zijn Clara & Maria dikke vriendinnen, maar ze kunnen elkaar ook het leven zuur maken!

Clara & Maria namen ook Hieppiehop op: hip en hoppig. Clara & Maria genieten de eeuwige jeugd en barsten van energie. Clara danst als ‘het Madonna oes Kirchroa’ & Maria is ‘de diva’! Wie van de twee dames nu beter kan dansen, vechten ze muzikaal uit in ‘Zoerbier tango’. De ‘Jekke pölle’ houden van op stap gaan en drinken ‘Vino’, maar zelfs dan kibbelen zij. In het liedje ‘Kirmes’ spreken zij hun genoegen of ongenoegen over de attracties uit.

Kortom: Clara & Maria houden van sjpas en sjtiemmoeng! Zij weten van iedere feestje een feest te maken en zetten alle zalen op de kop.

 

Clara & Maria hebben in augustus 2020 hun samenwerking na een succesvolle periode beëindigd.