Regenboogambassadeur gemeente Nuth

Regenboogambassadeur gemeente Nuth

Stan Peters regenboogambassadeur van de gemeente Nuth.

Stan Peters, 20 jaar oud, werd in november door COC Limburg benaderd om Foto persberichtregenboogambassadeur te worden van de gemeente Nuth. Half december werd de handtekening gezet en werd Stan benoemd tot regenboogambassadeur.

Stan, die dit jaar twee singles presenteerde, zet zich vaker in voor COC Limburg. Zo trad hij op zondag 13 december op met zijn compagnon Jack Vinders. Maria Prumpeler, het alter- ego van Stan, en Clara Zoerbier, het alter- ego van Jack, opende de eerste bijeenkomst voor de ‘Roze Plussers’ in Heerlen, georganiseerd door COC Limburg.

Stan vindt het belangrijk om zich in te zetten voor het lot van lhbt’s, omdat hij weet dat acceptatie van de seksuele geaardheid en het ervoor uitkomen niet voor iedereen even gemakkelijk is. Als regenboomambassadeur hoopt hij om samen met COC Limburg in de gemeente Nuth bij te dragen aan de sociale acceptatie en zichtbaarheid van lhbt’s. Voor meer info: www.stan-peters.nl of www.coc-limburg.nl

 

1Reactie
  • Peter Erens
    Geplaatst op 03:51h, 15 december Beantwoorden

    Goededag,
    Allereerst zou ik Stan van harte feliciteren met deze functie.Het is prachtig om te weten dat Stan ,ondanks zijn drukke bestaan deze functie op zich wil nemen.Ik ben er dan ook van overtuigt dat dit niemand beter had kunnen worden als Stan en wens hem ook alle succes.Stan,wij als homo’s zijn er trots op om jou als ambassadeur te mogen begroeten.

Geef een reactie