Stan Peters: ‘Allerlei’

Stan Peters: ‘Allerlei’

16 september 2017 presenteerde Stan tijdens zijn eerste eigen avondvullende theatervoorstelling zijn tweede Limburgstalige cd: ‘Allerlei’. In een uitverkocht ‘Theater de Klimboom’ te Simpelveld had Stan een succesvolle voorstelling. Enthousiaste reacties, een staande ovatie en mooie complimenten over het nieuwe album. Met allerlei soorten muziek maakte Stan van deze avond een compleet feest.

Stan Peters, 22 jaar oud en woonachtig in Heerlen, bracht drie jaar geleden zijn eerste cd uit. Inmiddels is Stan een aantal singles en carnavalsschlagers verder, waarmee hij deelnam aan verschillende talentenjachten. Vrolijk, swingend en up- tempo liedjes afgewisseld door medleys en schlagers.

Heel bijzonder is de ballade: ‘Vrung’. ‘Vrung’ is een duet dat Stan opnam met zijn compagnon, maar vooral goede vriend Jack Vinders. Beide zangers vertolken dit lied waarin ze over vriendschap zingen, met hun unieke vriendschap in het bijzonder.

Stan is niet alleen bekend als zanger, maar ook als cabaretier. Maria Prumpeler, het alter- ego van Stan, speelt inmiddels al het vierde jaar samen met Clara Zoerbier, het alter- ego van Jack. Hij is in december voor het zevende jaar te gast in de kerstvoorstellingen van Jack en Clara. Tevens brengen Clara en Maria 20 en 21 oktober aanstaande hun eerste gezamenlijke cd ‘Jekke pölle’ op de markt tijdens hun cd-presentatie bij Partycentrum Hitjesvijver.

Voor meer informatie over Stan:

Stan Peters

www.stan-peters.nl

info@stan-peters.nl

06- 46 47 50 74

Geen reactie's

Geef een reactie