Stan Peters gaat weer het theater in!

Stan Peters gaat weer het theater in!

Stan Peters gaat weer het theater in!

4 oktober 2019 gaat Stan zijn nieuwe show spelen inTheater Landgraaf.

Na het succes van zijn vorige theatervoorstellingen, besloot Stan er een jaarlijks evenement van te maken. In het voorjaar van 2019 bracht Stan zijn eerste nieuwe muzikale werk op de markt brengen, geschreven door Quirien van Haelen en gecomponeerd door Mark van de Mullekom. Uiteraard zitten er meer muzikale verrassingen in de show!

Stan die inmiddels zes jaar solo op het podium staat heeft meerdere succesvolle theatervoorstellingen gespeeld. Zang of cabaret, het zit er allemaal in! Zijn bekende hits mogen natuurlijk niet ontbreken; Stans repertoire laat mensen dansen en luidkeels meezingen.

Net als de vorige show in Theater Landgraaf zijn er natuurlijk ook spectaculaire gasten (Clara en Maria, Fé Dreijer en FEM) en het swingend ballet van Studio Hellenbrand.

Stan heeft een druk jaar achter de rug. Stan & Jack werken ruim 8 jaar samen en hebben, naast fantastische optredens, drie uitverkochte carnavalscabaretvoorstellingen en twee zomervoorstellingen gespeeld. Deze theatervoorstelling opent Stans nieuwe drukke seizoen. Naast (carnaval)optredens van Clara & Maria en Stan solo speelt hij weer mee in de theatervoorstellingen van Jack en spelen ze samen nieuwe carnavalscabaretvoorstellingen.

Bent u net zo enthousiast geworden als Stan? Reserveer dan snel kaarten en wie weet tot 4 oktober:

4 oktober 2019 – Theater Landgraaf (Kerkberg 4, Landgraaf): info@theaterlandgraaf.nl, 045- 531 09 29 (telefonisch bereikbaar tussen 10 en 12 uur).

Geen reactie's

Geef een reactie