Stan Peters in concert

Stan Peters in concert

Stan Peters live in concert

16 september 2017 zal voor Stan Peters een bijzondere avond worden. Die avond organiseert deze Limburgse zanger zijn eerste eigen avondvullende theatervoorstelling en presenteert tevens zijn tweede Limburgstalige cd.

Stan Peters, 22 jaar oud en woonachtig in Heerlen, bracht drie jaar geleden zijn eerste cd uit. Inmiddels is Stan een aantal singles en carnavalsschlagers verder, waarmee hij deelnam aan verschillende talentenjachten. Een logische stap in zijn carrière is dan ook een eigen theatervoorstelling. Daarin laat hij onder andere muzikaal werk horen van zijn nieuwe cd, die ook opgenomen is bij Marlstone Music. Deze cd bestaat uit een aantal nieuwe werken en singles die eerder verschenen waaronder zijn zomerhit: ‘Hartedeef’ (mei 2017).

Stan is niet alleen bekend als zanger, maar ook als cabaretier. Maria Prumpeler, het alter- ego van Stan, speelt inmiddels al het vierde jaar samen met Clara Zoerbier, het alter- ego van Jack Vinders. Jack is Stans goede vriend en compagnon; ze werken intensief samen.

Hij is in december voor het zevende jaar te gast in de kerstvoorstellingen van Jack en Clara. Het frivole duo had in het verleden meerdere succesvolle theatervoorstellingen. Zowel Jack Vinders als Clara & Maria mogen dus niet ontbreken en zullen Stans gasten zijn tijdens de voorstelling.

Deze theatershow vindt plaats in ‘Theater De Klimboom’ in Simpelveld. Kaarten kunnen hiervoor gereserveerd worden via: info@puurweijersenweijers.nl of via 06- 55 95 45 25. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.00 uur.

De entree bedraagt: €7,50

Geen reactie's

Geef een reactie